MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. bugün (18 Ekim 2023, Çarşamba) Borsa İstanbul’da gerçekleştirilen gong töreniyle Yıldız Pazarda ‘MHRGY.E’ koduyla işlem görmeye başladı.
Maher Yatırım Holding bünyesinde bulunan Quick Sigorta ve Corpus Sigorta’nın iştiraki olan ve ofis ve ticari gayrimenkul segmentinde faaliyet gösteren MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin gong töreni, Borsa İstanbul A.Ş. Genel Müdürü Korkmaz Ergun, Maher Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Levent Uluçeçen, Maher Holding Yönetim Kurulu Üyesi Gökay Erdemoğlu, Maher Holding Sigorta Grubu Başkanı Ahmet Yaşar, MHR GYO Genel Müdürü Nurkan Kaçmaz , Quick Sigorta Genel Müdürü Eyüp Özsoy , Corpus Sigorta Genel Müdürü Murat Şişli, Grup yöneticileri, Yapı Kredi Yatırım temsilcileri ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşti.
Törende konuşma yapan Borsa İstanbul A.Ş. Genel Müdürü Korkmaz Ergun,şunları söyledi: “MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın Borsamızda işlem görmeye başlaması nedeniyle düzenlenen halka arz törenine, Borsamıza hepiniz hoş geldiniz. Maher Holding, özellikle gayrimenkul ve sigortacılık alanında yenilikçi uygulamalarıyla öne çıkan değerli bir şirketimizdir. MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, bu sektörlerdeki uzmanlığı ile yatırımcılarına sürdürülebilir bir gelir imkânı sağlamaktadır. MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün Borsada işlem görmeye başlayarak adım attığı bu yeni dönemde, bu alandaki tecrübesini halka arzdan elde ettiği gelirle yeni projelerine yansıtacak ve hedeflerini daha da ileriye taşıyacaktır. Bu halka arzda emeği geçen herkese, tüm şirket ve aracı kurum çalışanlarına teşekkür ediyorum. Halka arzın, sermaye piyasalarımıza hayırlı olmasını diliyorum. MHR GYO’ya Borsamız ailesine hoş geldiniz diyorum.”
MHR GYO’NUN HALKA ARZINI BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİRDİK
Gong töreninde konuşan Maher Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Levent Uluçeçen,“Bugün burada olmamızın nedeni 3,3 Milyon yatırımcının güvenini sağlayarak, grubumuzun gayrimenkul geliştirme şirketi MHR GYO’nun halka arzını başarıyla gerçekleştirmemizdir. Borsa İstanbul’da bugüne kadar gerçekleşen GYO halka arzlarında en yüksek yatırımcı sayısına ulaşan GYO olarak, bu alanda bizi rekora taşıyan yatırımcılarımıza teşekkür ederiz” diye konuştu.