Eczacıbaşı Yatırım Holding ECZYT paylarında yapılan işlemlerden dolayı 4 yatırımcıya 1 ay süreyle "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı", "Brüt Takas" ve "İnternetten Emir İletilmesinin Kısıtlanması" önleyici tedbirleri uygulanacaktır.
Konu ile ilgili Borsa İstanbul tarafından yapılan açıklama şöyledir :
Borsa İstanbul A.Ş. Piyasalarında Uygulanacak Gözetim Tedbirleri Yönergesi'nin 5. maddesi çerçevesinde, Eczacıbaşı Yatırım Holding Ortaklığı
A.Ş. (ECZYT.E) payının piyasasında Yönerge'nin 6. maddesinde belirtilen emir ve işlemleri nedeniyle aşağıda adı belirtilen yatırımcılar hakkında Borsamız Pay Piyasası'ndaki emir ve işlemlerine yönelik olarak 07/07/2021 tarihinden itibaren 1 ay süreyle "Açığa Satış ve Kredili İşlem Yasağı", "Brüt Takas" ve "İnternetten Emir İletilmesinin Kısıtlanması" önleyici tedbirleri uygulanacaktır.
Tedbir Uygulanacak Yatırımcılar
CAFER DEMİRHAN , ŞEYDA DEMİRHAN , FURKAN DEMİRHAN , YUNUS EMRE DEMİRHAN























